Hurja timelapse: Myrskybongari ikuisti näyttävät sääilmiöt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myrskybongari Mike Olbinski tunnetaan näyttävistä videoistaan, joihin hän on koostanut materiaalia huikeista sääilmiöistä. Tuoretta videotaan varten hän kuvasi kesäisiä myrskyjä ympäri Yhdysvaltoja.

Olbinski matkusti Canon 5DSR-kameroiden kanssa yhteensä 20 tuhannen kilometrin matkan ympäri Yhdysvaltojen Eteläosia. Matkansa aikana hän ikuisti erilaisista myrskyistä ja muista sääilmiöistä yhteensä 110 tuhatta valokuvaa.

Noin puolet Olbinskin ottamista kuvista päätyivät tuoreelle Monsoon IV -videolle. Kahdeksanminuuttisella videolla päästään ihastelemaan näyttäviä ukkosmyrskyjä, jotka riehuvat Yhdysvaltojen luonnon yläpuolella. Vimeossa julkaistu video on katsottavissa tarkalla ja korkealla 4K -resoluutiolla.