Nettivideo leviää verkossa: ”Talvi tulee, VR on valmiina!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuten jokainen suomalainen on huomannut, tänään Etelä-Suomessa koettiin ensimmäiset varsinaiset lumisateet ja liukkaat kelit. Tuttuun tapaan myös VR on myöhästellyt tänään reippaasti rautateillä, vaikka talvi tulee yleensä joka vuosi.

Nyt talven tuloon liittyvä VR:n julkaisema video leviää verkossa nopeasti. VR nimittäin julkaisi vasta toissapäivänä, juuri talven ensimmäisen lumimyräkän alla nettivideon, jossa VR:n todettiin olevan valmiina talven tuloon. Tämän päivän reippaat myöhästelyt ovat nyt asettaneet tuorreen ”Talvi tulee, VR on valmiina!” -videon hauskaan valoon.

VR:n junat ovat myöhästelleet runsaasti. Tänä iltana esimerkiksi IC11 Helsingistä Joensuuhun oli 45 minuuttia myöhässä, IC963 Helsingistä Turkuun oli tunnin myöhässä, IC29 Helsingistä Ouluun oli 45 minuuttia myöhässä ja IC965 Helsingistä Turkuun oli 40 minuuttia myöhässä.