Paris Hiltonin asu loksautti leuat – voiko tässä olla uusi trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on viime vuosina keskittynyt rakentamaan kansainvälistä bisnesimperiumiaan, jonka arvo on hotelliketjuineen ja kosmetiikkoineen miljardeja dollareita. Samalla hän on kadonnut kohuotsikoista, kun liiketoimet ovat vähentäneet juhlimista.

Eilen Paris Hilton kuitenkin kuvattiin pitkästä aikaa juhlimassa, kun hän saapui Young Legends Runway Benefit -hyväntekeväisyystapahtumaan Los Angelesissa. Hilton käveli muotinäytöksessä näyttävä rusettiasu yllään, ja päätti myös jatkaa iltaa kyseisessä asussa.

36-vuotias Paris Hilton oli todella huomiota herättävä näky vaaleanpunaisessa asussaan. Paris Hiltonin asu oli kuin yksi jättiläismäinen rusetti, joka oli asetettu kaunottaren rintojen kohdalle. Asun kruunasi vielä timanttinen panta ja näyttävä tiara, jotka tekivät naisesta oikean satuprinsessan leikkisässä asussaan.

Splash
Splash