Mies halusi auttaa halvaantuneita koiria – sitten keksi nerokkaan ratkaisun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkikoiran jalan tai jalkojen menettäminen voi olla monille perheille niin kova isku, että lemmikki päätetään lopettaa sen liikkumisen vaikeuduttua merkittävästi. Yhdysvaltalainen pariskunta Ed ja Leslie Grinnell elivät 90-luvulla takapäästään halvaantuneiden koirien kanssa, kunnes Ed päätti tehdä asialle jotain.

Massachusettsin Shelburne Fallsissa asuva pariskunta perusti lopulta vuonna 1999 yhdessä Eddie’s Wheels -yrityksen, joka on erikoistunut koirien liikkumisen helpottamiseen apupyörien avulla. Koirien ei tarvitse olla halvaantuneita käyttääkseen apupyöriä.

Sittemmin heidän apuvälineitään on hankittu sadoille koirille, kissoille ja kaneille ympäri maata. Nyt Eddie’s Wheels on noussut otsikoihin, kun näyttelijä Minnie Driver hehkutti heidän tuotteitaan sosiaalisessa mediassa tavattuaan maastolenkillä koiria, joilla oli yrityksen tekemät apupyörät.

Splash
Splash
Splash