Koira eläytyi elokuvaan – yritti suojella Leonardo DiCapriota karhulta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvassa The Revenant Leonardo DiCaprion esittämä päähenkilö joutui selviytymään keskellä armotonta ja villiä erämaata. Selviytyminen olisi ehkä sujunut helpommin, mikäli hänellä olisi ollut mukanaan Khaleesi-niminen englanninbulldoggi.

Tuoreella Youtube-videolla Khaleesi katselee televisiosta Oscar-palkittua elokuvaa. Koira seuraa tapahtumia tarkkaavaisesti mutta rauhellisesti, kunnes valtava karhu ilmestyy ruutuun. Khaleesi alkaa haukkumaan televisioruudulle kuin yrittääkseen suojella DiCaprion hahmoa.

– Englanninbulldoggi Klhaleesi rakastaa Leonardo DiCapriota, kuten useimmat meistä tekevät, koiran omistaja kuvaili.

– Katsoessaan yhtä suosikkielokuvistaan, The Revenantia, koirasta tulee raivokkaan suojelevainen näyttelijää kohtaan nähdessään hänet pulassa. Hyvää työtä, Khaleesi! Pelastit päivän!, omistaja jatkoi.