Mies kosketti näyttöä museossa – pelottavat seuraukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kansainvälisessa vakoilumuseossa on hauska näyttö, jota museon vierailijat saavat koskettaa omalla vastuulla. Näyttö saa ruudun näyttämään ison vesialtaan seinämältä, jonka takana ui suuria valkohaita.

Museossa vieraillut mies on päättänyt rohkeasti koskettaa näyttöä. Näyttö reagoi kosketukseen niin, että tankissa hait näyttävät uivan lasiseinän takana aivan lasin vierestä. Kun mies jatkaa näyttöön naputtelemista, tapahtuu kuitenkin jotain yllättävää.

Miehen naputellessa näyttöä vielä jonkin aikaa, hai hyökkää suoraan miestä kohti. Hai näyttää todella aidolta hyökätessään kita auki kovalla vauhdilla suoraan näyttöä kohti. Näystä vieläkin aidomman tuntuisen tekee se, että näyttö menee törmäyksestä säröille. YouTube-videolla nähdään miten mies säikähtää haita niin kovasti, että hän kaatuu selälleen maahan.