Mummo juhlisti 94. syntymäpäiviään – hyppäsi kolmen kilometrin korkeudesta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhuus ei tarkoita sitä, etteikö elämässä voisi ottaa vielä riskejä. Tästä hyvänä todisteena toimii Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva Ella Campbell, joka pääsi extreme-lajin makuun vielä yli 90-vuotiaana.

Campbell juhlisti 94. syntymäpäiväänsä laskuvarjohypyn merkeissä. Hän nousi tyttärentyttärensä ja tämän tyttären kanssa kolmen kilometrin korkeuteen hypätäkseen alas. Aivan itsekseen ei Campbellin tarvinnut hypätä, sillä naisen mukana hyppäsi ammattilainen laskuvarjohyppäämisen kouluttaja.

Vanhus kuvaili hyppyä jännittäväksi ja olisi valmis tekemään sen uudelleen. Laskuvarjoja hyppäävän Above the Poconos Skydives -yrityksen omistaja puolestaan kertoi New York Post -lehden mukaan, ettei hän ole aikaisemmin nähnyt ketään yhtä vanhaa hyppääjää.