Nyt se on virallista! Tässä on Kendall Jennerin poikaystävä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien perheen naisilla tuntuu olevan erityinen mieltymys koripallotähtiin. Perheessä on piipahtanut useita NBA-pelaajia, ja nyt malliuraa luova Kendall Jenner on napannut omansa kainaloon. Hän seurustelee Los Angeles Clippersin pelaaja Blake Griffinin kanssa.

Us Weekly on kertonut, että 21-vuotias Kendall Jenner ja 28-vuotias Blake Griffin ovat vahvistaneet seurustelunsa lähipiirille. Hiljattain pitkäaikaisesta tyttöystävästään eronnut Blake Griffin ei viihtynyt kauaa sinkkuna, sillä hänen kerrotaan aloittaneen Kendall Jennerin tapailu syyskuussa. Mies erosi entisestä kumppanistaan Brynn Cameronista heinäkuussa. Pariskunnalla on kaksi lasta.

Huippumalli Kendall Jenner ja noin 30 miljoonaa dollaria vuodessa tienaava urheiljatähti Blake Griffin ovat näyttäytyneet yhdessä myös julkisesti. Lisäksi kaksikko kävi tuplatreffeillä Kylie Jennerin ja hänen poikaystävänsä Travis Scottin kanssa.

statement jersey

A post shared by Blake Griffin (@blakegriffin32) on

🧀

A post shared by Blake Griffin (@blakegriffin32) on