Paul Newmanin ikoninen Rolex myydään – hinta jopa 10 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvamaailman kautta aikojen suurimpiin tähtiin lukeutunut Paul Newman tunnettiin paitsi ikonisista rooleistaan myös maailmankuulusta Rolex Daytona -kellostaan, jota hän piti kädessään vuosina 1969 – 1984. Nyt kello on tullut myyntiin ensimmäisen kerran, ja sen hinnan uskotaan nousevan pilviin.

Tänä aamuna Suomen aikaa Phillips Auction Housessa New Yorkin Manhattanilla huutokaupattavan kellon hinnaksi veikataan jopa kymmenen miljoonaa dollaria, eli noin 8,5 miljoonaa euroa. Newmanin vaimo Joanne Woodward antoi vuonna 1968 valmistetun kellon miehelleen ja kaiverrutti sen taakse tekstin ”Aja varovasti. Minä.” Tuolloin kello maksoi 300 dollaria.

Paul Newman lahjoitti kellonsa tyttärensä silloiselle poikaystävälle James Coxille 1980-luvulla. New York Post -lehden mukaan ostajaehdokkaita olivat esimerkiksi Drew Barrymore ja hänen ex-aviomiehensä Will Kopelman, ja Barrymoren kerrotaan kokeilleen sitä ennakkoon myös omaan käteensä.

Splash
Splash
Splash