Saara Aalto sädehti Lontoon pintabileissä – paparazzien ristitulessa Matt Terryn kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto nousi vuosi sitten miljoonien ihmisten idoliksi, kun hän osallistui Britannian X Factor -ohjelmaan ja sijoittui kilpailussa sensaatiomaisesti toiseksi. Sittemmin hänen levytysurallaan on kuitenkin ollut odottamattoman hiljaista, vaikka levyn on kerrottu olevan tekeillä.

Nyt Saara Aalto nähtiin X Factor -kilpailun voittajan Matt Terryn kanssa Lontoossa Soho Zebranossa järjestetyssä Filippo Iocon tapahtumassa. Iloinen parivaljakko poseerasi tapahtumapaikan edustalla, ja varsinkin Aalto hyppäsi kuvista esiin pirteän värisellä asullaan.

Saara Aallon yllä nähtiin vaaleanpunaista karvaa oleva muhkea takki, jonka alle oli puettu sinisillä paljeteilla koristeltu säihkyvä pikkumekko. Aiemmin tällä viikolla Saaran kerrottiin jättäneen Simon Cowellin luotsaaman levy-yhtiön ja vaihtaneen sen toiseen. Naisen mukaan Sonylla ei ollut hänelle sopiva tiimi.

Splash
Splash
Splash
Splash