Tatuoitu kaunotar pidätyskuvassa – miehet hullaantuivat ulkonäöstä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana julkaista rikollisten pidätyskuvia nettiin. Nykyisin mallina työskentelevä Jeremy Meeks solmi vankeusrangaistuksensa jälkeen rahakkaan sopimuksen, koska hänen pidätyskuvansa levisi pidätyksen jälkeen viraalina. Nyt valokeilaan nousee tatuoitu Mirella Ponce.

Parikymppinen Mirella Ponce pidätettiin äskettäin Kalifornian Fresnossa laittoman aseen hallussapidosta. Tiny Rascal Gang -nimiseen jengiin kuuluva nainen oli pysäytetty autoa ajaessaan. Hänen kyydissään oli ollut naisen pieni lapsi sekä kaksi miespuolista jengiläistä. Poliisi julkaisi Mirellan pidätyskuvan, ja se lähti leviämään nopeasti viraalina netissä, Los Angeles Times uutisoi.

Osa Mirella Poncen ulkonäköä ihailleista sanoi, että haluaisivat maksaa naisen 100.000 dollarin suuruisen takuusumman. Miehet ovat kehuneet rikollisliigan jäsentä seksikkääksi gangsteriksi. Naisen dekolteen alueella olevassa tatuoinnissa lukee: ”Love is Pain”, eli vapaasti suomennettuna rakkaus satuttaa.

Poliisi