Etkö ymmärrä naisia? Apu voi löytyä ihmepillereistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sukupuolten välinen tasa-arvo on noussut viime vuosina erittäin suureen suosioon, ja pisimmälle mentynä Suomessa on haluttu keksiä jopa suomen kieleen kuuluville sanoille uusia sukupuolettomia tekosanoja. Yhtä seikkaa mikään tasa-arvokampanjointi ei kuitenkaan muuta mihinkään. Miesten on ajoittain vaikea ymmärtää naisia. Ja toisin päin.

Tähän ikiaikaiseen ongelmaan voi olla monenlaisia ratkaisuja, mutta varmuudella toimivaa ei ole vieläkään löytynyt. Hyvänä yrityksenä voidaan kuitenkin pitää myös Suomessa myytäviä Understanding Women Pills -pastilleja, joista mies voi pyrkiä saamaan apua naisten ymmärtämiseen.

Understanding Men Pills

Kyseessä on piparminttupastilleja sisältävä metallirasia, joita myydään esimerkiksi apteekeissa. Luonnollisesti pastillien toimivuus perustuu ainoastaan lumevaikutukseen. Tasa-arvon nimissä samalta valmistajalta on myynnissä Understanding Men Pills -pastilleja naisille.

Esimerkiksi Lempäälän Ideaparkin apteekissa hinta on 4,20 euroa rasialta. Verkkokaupoissa hinta vaihtelee 4,20 ja 4,95 euron välillä. Staran toimitus ei ole vielä päässyt kokeilemaan pastillien tehoa käytännössä.