Hylätyn koiran hymy valloittaa – söpöläinen sai heti uuden kodin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joillain hylätyillä koirilla on vaikeuksia löytää uusi koti, mutta Cheech ei ole yksi niistä. Eläin onnistui hurmaamaan ihmiset sosiaalisessa mediassa ilmeikkyytensä ansiosta.

Cheech toimitettiin taannoin Texasin Wallerissa sijaitsevaan eläinsuojaan. Henkilökunta jakoi Facebookissa kuvia koiran hymystä, eikä aikaakaan kun he alkoivat saada yhteydenottoja eläimestä kiinnostuneilta ihmisiltä.

– Koira on aivan ihana ja se osaa hymyillä pyydettäessä, City of Waller Animal Shelterin Facebook -viestissä kuvailtiin.

Kuvat lähtivät nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa. Eläinsuoja on sittemmin paljastanut henkilökunnan käyneen läpi hakemuksia, joista yksi oli ylitse muiden. Cheechin uusi omistaja Carrie oli menehtynyt vain muutamaa päivää aikaisemmin, ja hänen toinen koiransa Dusty oli kärsinyt sen jälkeen pahasta masennuksesta.

Cheechillä, Carriella ja Dustylla oli synkannyt heti kolmikon tavatessa toisensa. Vaikka Cheech sai jo uuden kodin, odottavat useat koirat edelleen uusia omistajia niin Wallerin eläinsuojassa kuin muissakin löytöeläimiä hoitavissa laitokssissa ympäri maailman.

 

Y'all… this smiling dog we got in at the shelter yesterday is ridiculous! #ICantEvenUPDATE- I've received a lot of…

Publié par City of Waller Animal Shelter and Rescue sur vendredi 20 octobre 2017

UPDATE: Cheech has been ADOPTEDI reviewed the applications for Cheech, and one story stood out the most. Carrie…

Publié par City of Waller Animal Shelter and Rescue sur lundi 23 octobre 2017