Miljoonien ihailema fitness-malli pikkutuhmissa Halloween-asuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa noudattavat. Tähti syntyi, kun ylipainoinen perheenäiti laihdutti 36 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi siksi julkkikseksi.

Nyt Jennifer on esitellyt paitsi upeaa vartaloaan myös muutamia rohkeita ja pikkutuhmia naamiaisasuja Halloweenin hengessä. Kauhulla ei tosin ole näiden asujen kanssa juurikaan tekemistä, mutta esimerkiksi eroottisilla roolileikeillä voisi olla.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash