Nainen yritti varastaa paistinpannun – työnsi trikoohousuihinsa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Missourissa on videokuvattu erikoinen tilanne, jossa Sierra Coleman -niminen nainen on yrittänyt varastaa IKEA-tavaratalosta paistinpannua. Nainen oli tunkenut ruoanlaittovälineen trikoohousujen sisään.

Verkkovideolla nähdään, kuinka 29-vuotias Sierra Coleman on jäänyt IKEA:n myymälävartijoiden kynsiin. The Smoking Gunin mukaan nainen oli tunkenut housujensa sisään 30 dollarin arvoisen paistinpannun. Nainen ei myöntänyt varkautta heti, vaikka paistinpannu törötti hänen housuistaan.

Sierra Coleman pidätettiin ja hän vapautui 500 dollarin suuruista takuusummaa vastaan. Naisen piti mennä oikeuteen kuulemaan tuomionsa, mutta hän jätti saapumatta paikalle. Nyt paistinpannuvaras on etsintäkuulutettu.