Robbie Williams sairaalaan – kiertue on keskeytetty!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Robbie Williams esiintyi elokuussa täydelle stadionille Tampereen ratinassa. Pian kyseisen esiintymisen jälkeen hän joutui kuitenkin keskeyttämään maailmankiertueensa, ja kolme Venäjälle suunniteltua esiintymistä peruttiin.

Nyt Robbie Williams on avautunut kiertueen keskeyttämisen taustoista. Tuoreella Youtube-videollaan hän paljastaa keikkojen perumisen johtuneen sairaudesta, josta hän on toipunut viimeisten viiden viikon ajan.

– Sairaus iski juuri kiertueeni loppupuolella, kiertueen joka meni erittäin hyvin. Sitten sain testituloksia… Ne olivat erittäin huolestuttavia ja jouduin tehohoitoon, Williams kertoi.

Poptähti ei paljastanut, mikä hänet sairaalahoitoon johtanut sairaus tarkalleen ottaen oli, mutta kertoo toipuvansa siitä ruokavalio- ja elämäntapamuutoksen avulla. Mies on alkanut vegaaniksi ja harrastaa pilatesta sekä joogaa päivittäin. Williamsin tavoitteena on palata esiintymislavoille helmikuussa 2018 Australian ja Uuden-Seelannin kiertueen merkeissä.