Työntekijä takertui autopesulan harjaan – hurja vaaratilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan valvontakameroiden nauhoille tallentuu hauskoja ja erikoisia sattumuksia, joita työpaikoilla voi tapahtua. Nyt videolla nähdään miten eräälle miehelle kävi, kun hän takertui autopesulassa pyörivään laitteeseen kiinni.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa autopesulan työntekijä saa odottamattoman huvipuistoajelun. Hän siivoaa autopesulan lattiaa kaikessa rauhassa, kunnes hän huomaa yllättäen takertuneensa pyörivään pesulaitteeseen kiinni.

Miehen työvälineen johto takertuu pyörivään harjakseen ja tempaisee miehenkin mukaansa. Mies ehtii pyöriä harjaksen vietävänä muutamia kertoja kunnes joku toinen työntekijä on ilmeisesti huomannut tilanteen ja sammuttanut laitteen.