Tyttö testasi bestiksen luotettavuutta poikaystävällään – tässä karu seuraus!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uskollisuus ja rehellisyys ovat parisuhteen ja ystävyyden kulmakiviä. Nyt eräs Kelsey-niminen neitokainen on halunnut testata parhaan kaverinsa Britneyn luotettavuutta. Hän pani syötiksi oman poikaystävänsä.

Kuten arvata saattaa, eivät tällaiset tilanteet pääty koskaan hyvin. Kelsey halusi Youtube-kanava To Catch a Cheaterin paljastavan hänen ystävänsä tarkoitusperät piilokameran avulla. Kelsey oli tavannut Sam-nimisen poikaystävänsä bestiksensä kautta. Hän myös tiesi, että Britneylla on taipumuksia mieltyä varattuihin miehiin.

Sam teki työtä käskettynä ja suostui syötiksi. Kamerat kuvasivat, kun Sam ja Britney tapasivat kahvilassa. Pikkutuhma keskustelu johti lopulta kosketteluun ja suutelemiseen.

Toisin sanoen Sam ja Kelsey saivat Britneyn nielemään syötin ja todistamaan, että hän ei ole luottamuksen arvoinen. Valitettavasti Kelsey kuitenkin raivostui Samille enemmän, koska hänen mukaansa mies ylitti rajan. Poikaystävä sai haukut siitä, että suuttui toimimaan syöttinä ja veti roolinsa hyvin. Tasan ei käy onnen lahjat.