Viinit sokkotestissä: Voiko halvan viinin erottaa muista?

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni viinin ystävä tietää, että viinin hinta ei aina kerro sitä onko viini hyvää vai ei. Viinin laatu ja maku voivat vaihdella, minkä lisäksi viinin maistuvuus on kiinni paljon myös siitä kuka sitä juo. Nyt naiset testasivat, että maistavatko he kalliissa ja halvassa viinissä selviä eroja.

Ladylike-kanavan julkaisemalla videolla neljä naista maistelee sokkona halpoja ja kalliita punaviinejä ja valkoviinejä katsoakseen, että huomaavatko he todella mitään merkittävää eroa niiden laadussa. Heidän tulee tunnistaa mikä viini on halvin, mikä kallein ja mikä viini tulee hanapakkauksesta.

Osa naisista arvaa viinit ja niiden hinnat oikein, mutta osalla on tunnistamisen kanssa todellisia vaikeuksia. Heidän suussaan halvin viini maistui parhaalta ja laadukkaimmalta, ja kallein taas niin pahalta, että se sai yhden naisista yskimään ja irvistämään.