BSB-tähti Nick Carter poliisitutkinnassa – syytettiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksuaalirikoksista puhutaan tällä hetkellä enemmän kuin koskaan aiemmin. Naiset ovat ryhtyneet paljastamaan kokemuksiaan julkisesti. Myös monet julkisuuden henkilöt ovat saaneet osansa MeToo-kampanjoinnissa, ja yksi heistä on Backstreet Boysin siloposkinen laulajamies Nick Carter.

Useat tämän päivän mediaan julkitulevat paljastukset ovat jopa vuosien takaisia, sillä osa naisista on saanut rohkeutta puhua kokemuksistaan avoimesti vasta nyt. Toki julkisuuden henkilöistä puhuttaessa tulee muistaa, että kaikilla naisilla ei välttämättä ole rehelliset tarkoitusperät syytöksissään, sillä paljastusten avulla yritetään joskus hyötyä rahallisesti.

Nick Carteria syytettiin vuonna 2006 seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies oli osallistunut alkoholinhuuruisiin kotibileisiin yhdessä musiikkipiireistä tutun Robert Kalouchin kanssa. Floridan Key Westissä järjestetyt bileet päättyivät ikävästi, kun miesten vieraana olleet parikymppiset naiset joutuivat kokemaan seksuaalista painostusta miehiltä, RadarOnline uutisoi.

Poliisiraportin mukaan miehet olivat valokuvanneet naisten takapuolia, kourineet rintoja ja sormeilleet heidän sukupuolielimiään vastustuksesta huolimatta. Lopulta Robert Kalouch oli pakottanut toisen naisen kanssaan vessaan ja käskenyt häntä ottamaan miehen peniksen suuhun polvillaan ollessaan. Myös Nick Carter oli tullut sukupuolielin paljaana naisen luokse.

Kun laulaja oli huomannut naisen itkeneen, oli hän lopettanut ahdistelun. Poliisit tutkivat syytökset tapahtuman jälkeen, eikä Carteria vastaan nostettu syytteitä. Nick Carter on myöhemmin sanonut, että naiset yrittivät ainoastaan lypsää häneltä rahaa tarinan avulla. Häntä vastaan ei ollut tarpeeksi todisteita.