Käärme jammaili kadulla – ei voinut vastustaa hittikappaletta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Creedence Cleawater Revival -niminen yhtye julkaisi vuonna 1969 klassikkobiisiksi muodostuneen Proud Mary -nimisen kappaleen, jonka moni tunnistaa edelleen jo ensimmäisistä nuoteista. Musiikki tempaisee mukaansa kuulijan kuin kuulijan, eivätkä eläimetkään ilmeisesti pysty sitä vastustamaan.

Zach Wood -niminen mies on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miehen kohtaama käärme. Mies näki kadulla omituisella tavalla eteenpäin liikkuvan käärmeen, jota päätti alkaa kuvaamaan videolle.

Käärmeen erikoisella tavalla nykivä liikehdintä näyttää aivan siltä kuin se liikkuisi jonkin musiikin tahdissa eteenpäin. Zach Wood keksi soittaa käärmeelle Proud Mary -kappaletta, joka sopikin täydellisesti rytmittämään käärmeen matkaa.