Kardashianit muuttuvat blondeiksi – nyt myös Kris Jenner vaalensi kutrinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian on julkaissut Instagramissa kuvan pian 62 vuotta täyttävästä äidistään. Matriarkkamanagerilla on yllään näyttävä ruusukuvioinen asu ja kirkkaanpunaiset piikkikorkoiset kengät. Koko komeus on kruunattu turkiksella.

Tyylikäs isoäiti ojentaa martinilasia kohti kameraa. Kim Kardashianin julkaisemasta kuvasta ei puutu luksusta. Kris Jenner on näemmä seurannut Kim ja Khloe Kardashianin jalanjälkiä värjäämällä hiuksensa blondeiksi tyttäriensä tavoin.

Kristen Mary Jenner on amerikkalainen liikenainen, joka on luonut perheestään yhden viihdemaailman suurimmista ilmiöistä. Hänellä on kuusi lasta ja kuusi lastenlasta. Nyt on huhuttu, että Kris Jenner saisi ensi vuoden alussa peräti neljä uutta lastenlasta, joten isoäidillä riittänee tehtäviä jälkikasvun kaitsemisessa.

Caption this….

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Take San Fran…?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on