Mies kosi tyttöystäväänsä – sai omenasta päähän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon ihastuttavia videoita, joissa suurieleiset kosinnat saavat katsojat haukkomaan henkeään. Nyt videolla nähdään hauska kosinta, jossa nainen tuntuu reagoivan kaikilla mahdollisilla tunteilla heti ensimmäisten sekuntien aikana.

Pariskunta käveli omenatarhalla, jolloin mies päätti polvistua naisen takana. Kun tyttöystävä kääntyi, hän heitti miestä omenalla suoraan päähän, koska luuli miehen pilailevan julmasti hänen kustannuksellaan. Kun nainen kuitenkin huomasi miehen olevan tosissaan, hän hyppäsi heti miehen kaulaan kiinni.

Videolla nähdään miten pariskunta kaatuu yhdessä maahan naisen ottaessa kunnon halausotteen miehestä. Mies näyttää olevan liikuttuneessa tilassa alkaessaan itkemään. Katsojan on kuitenkin mahdotonta tietää ovatko kyyneleet onnenkyyneleitä vai itkeekö hän pelkästä kivusta.

The Greatest Marriage Proposal Response Ever

The greatest response to a marriage proposal ever.. Wait for it 😂🍎

Publié par UNILAD sur lundi 23 octobre 2017