Pahoinpidelty koira pelkäsi kaikkea – kunnes uuteen perheeseen syntyi vauva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elizabeth Spence -niminen nainen adoptoi perheeseensä koiran seitsemän vuotta sitten. Suloinen Nora-lemmikki oli jatkuvasti varuillaan ja se pelkäsi lähes kaikkea, mikä johtui koiran edellisestä kodista, jossa sitä pahoinpideltiin. Kaikki kuitenkin muuttui kun Elizabeth sai lapsen.

Archie-pojan synnyttyä Noran käytös oli alkanut muuttumaan. Koira oli Daily Mail -sivuston mukaan muodostanut heti poikaan vahvan siteen ja alkanut muutenkin tulemaan ulos pelokkaasta kuorestaan. Norasta ja Archiesta oli tullut heti erottamaton parivaljakko, joka tekee kaiken yhdessä.

Ennen Archieta koira pelkäsi kaikkea, mutta pojan saapuminen perheeseen muutti Noran täysin. Koira ei pelännyt poikaa lainkaan ja halusi olla jatkuvasti pojan lähellä. Noran lempipuuhiin kuuluukin se, kun koira saa mennä nukkumaan lapsen viereen päiväunia.

Wish it. Dream it. Do it. #whpimagine . #nappingwithnora #rescuedog #adoptdontshop

A post shared by Elizabeth Spence (@wellettas) on

W.D.I.T. (watch dog in training ❤️) #whpmini #tbsaturday . #rescuedog #adoptdontshop

A post shared by Elizabeth Spence (@wellettas) on

Ugh. I'm immensely distressed today to have witnessed a horrific 'virtual' attack of a person on a social media platform over the weekend. This person's opinion was viewed as mean in spirit and antithetical to the views of many on this platform. The result was a character assassination the likes of which I've never seen before. The vilest of vile comments were made to this person, even death threats. I'm at a loss right now to understand how people can be so mean to each other. My heart breaks thinking about this. Friends and fellow animal advocates, we are some of the most passionate people I know, because our cause is a great one! Please stay passionate and fight firmly for what you believe in, but PLEASE treat each other with the love and respect we all deserve while doing so. Even in times of adversity, choose love. Always choose love!! ❤️#lovewins . #archietheanimalwhisperer #rescuedog #adoptdontshop

A post shared by Elizabeth Spence (@wellettas) on