Taylor Swift näyttää alastomalta rohkealla musiikkivideollaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kantrimusiikilla uransa aloittanut Taylor Swift on muuttanut tyyliään rajusti. Hänen ensimmäinen Look What You Made Me Do -sinkkulohkaisu tulevalta Reputation albumilta rikkoi kaikki Youtuben katseluennätykset ilmestymisen jälkeen. Torstaina julkaistaan …Ready for It? -nimisen kappaleen musiikkivideo.

Amerikkalainen laulaja Taylor Swift on julkaissut tapansa mukaan pienen pätkän tulevalta musiikkivideolta. Sen perusteella voi sanoa, että laulaja aikoo paljastaa kaiken – jokaista vartalonmuotoaan myöten. Hänet nähdään videolla alastonta vartaloa muistuttavassa puvussa.

Taylor Swift on antanut kenkää kaikille aiemmille versioilleen ja tekee nykyään musiikkia totaalisen uudistuneena. Tähden Reputation-albumi ilmestyy 10. marraskuuta 2017. Kahdella ensimmäisellä levyn kappaleella on vaikutteita elektropopista, jotka venyvät joissakin kohdissa jopa dubstepiin ja industriaaliseen musiikkityyliin.

…Ready For It? Official Music Video out Thursday night. #ReadyForItMusicVideo

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

PÄIVITYS: Artikkelia on korjattu, sillä Taylor Swift vain näyttää olevan alasti videolla. Todellisuudessa hänellä on yllään alastonta vartaloa muistuttava puku.