Demi Lovato haikailee exän perään: ”En tiedä teinkö oikein”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias laulajatar Demi Lovato on viettänyt viime aikoina vapaata sinkkuelämää. Nainen on tapaillut komeita urheilijamiehiä, mutta jokainen suhde on loppunut jo muutaman kuukauden tapailemisen jälkeen. Syy saattaa olla se, että Lovato ei vieläkään ole päässyt entisestä poikaystävästään yli.

Demi Lovato kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ei tiedä vieläkään tekikö hän oikean ratkaisun lopettaessaan suhteensa näyttelijä Wilmer Valderraman kanssa. Nainen seurusteli 37-vuotiaan Valderraman kanssa kuusi vuotta, ja suhde päättyi vuonna 2016.

Demi Lovato kertoi uudella Simply Complicated -nimisellä YouTube-dokumentillaan, että hänen sydämensä tulee varmasti aina olemaan Valderraman. Lovaton mukaan hän epäröi eropäätöstään varsinkin silloin, kun hän on yksin ja kokee olevansa yksinäinen.