Drakelle ja The Weekndille puhkesi riita – nainen riitojen takana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallikaunotar Bella Hadid seurusteli pari vuotta muusikko The Weekndin kanssa. Pariskunta erosi vuosi sitten, ja The Weeknd on löytänyt yhteisen onnen laulaja Selena Gomezin kanssa. Nyt piiri pieni on pyörinyt siihen pisteeseen, että Bella Hadid on iskenyt silmänsä räppäri Drakeen.

New York Postin mukaan Draken kerrotaan rikkoneen kultaista sääntöä, jossa miehet eivät saa koskea kavereidensa tyttöystäviin tai exiin.

Drake ja The Weeknd ovat molemmat kotoisin Kanadasta ja pyörineet samoissa musiikkipiireissä Torontossa. Nyt räppäreiden ystävät ovat joutuneet ikävään pattitilanteeseen, jossa he joutuvat tavallaan valitsemaan puolensa The Weekndin ja Draken välillä.

Bella Hadidin kerrottiin ihastuneen 31-vuotiaaseen räppäri Drakeen. Mies tarjosi neitokaiselle ikimuistoiset syntymäpäivät New Yorkissa aiemmin tässä kuussa. Kaksikon välit lämpenivät jo kesällä, mutta nyt he ovat aloittaneet virallisesti deittailemisen.