Jennifer Lopez puolialastomana – tämäkö nakuilua vai glamouria?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

48-vuotias latinopopin kuningatar Jennifer Lopez säväyttää aina niukoilla esiintymisasuillaan. Nyt nainen vei kuitenkin esiintymistyylinsä vielä uudelle tasolle Paper Magazine -lehden kansikuvassa mainostaessaan omaa konserttiaan.

Jennifer Lopez otti osaa Paper Magazine -lehden julkaisuun, joka oli omistettu Las Vegasissa esiintyville tähdille. Nyt kuvat lehdelle ottanut valokuvaaja Ellen von Unwerth on julkaissut viettelevän videon lehden kuvauksista.

Jennifer Lopez loistaa Show Time -nimisellä videolla, jonka hän on julkaissut kokonaisuudessaan hänen omalla Instagram-kanavallaan. Videolla laulaja nähdään kaikissa eri Paper Magazine -kuvausten asukokonaisuuksissa, joissa Lopez näyttää todella häikäisevältä.

Follow me… A film by @ellenvonunwerth @papermagazine #Vegas #allIhave #vegasstrong❤️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on