Justin Bieber ja Selena Gomez viihtyvät yhdessä – The Weeknd yöpyy eri hotellissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieberin ja Selena Gomezin teinimäinen teerenpeli jatkui aikoinaan neljän vuoden ajan. Harva oikeasti tietää, kuinka monta kertaa pari erosi ja palasi yhteen. Vuonna 2014 loppunut suhde muistetaan elävästi yhä edelleen.

Nyt Selena Gomez ja Justin Bieber on nähty yhdessä useaan eri otteeseen. Heidän kerrotaan olevan liikkeellä ainoastaan ystäväpohjalla, sillä Selena Gomez on onnellisesti parisuhteessa The Weekndin kanssa.

Justin Bieberin kerrotaan ottaneen Gomeziin yhteyttä, koska huolestui ex-tyttöystävänsä terveydentilan takia. Kaksikko nautti äskettäin aamupalaa kalifornialaisessa kahvilassa, kun The Weeknd oli kiertueellaan muualla, Entertainment Tonight uutisoi.

Selena Gomezin lähipiiristä vakuutellaan, että kahden poplaulajan välillä ei ole enää kipinöintiä. OK! Magazine uutisoi äskettäin, että Selena Gomez oli samaan aikaan New Yorkissa kuin hänen nykyinen poikaystävänsä The Weeknd. Heidän kerrotaan yöpyneen silti eri hotelleissa. Selena Gomezin ja The Weekndin suhde on kestänyt pian vuoden.