Kevin Spacey myönsi – syyllistyi seksuaaliseen häirintään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Anthony Rapp on kertonut BuzzFeedille joutuneensa 14-vuotiaana näyttelijä Kevin Spaceyn seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Välikohtaus on tapahtunut vuonna 1986 New Yorkissa, Kevin Spaceyn silloisessa asunnossa Manhattanilla. Spacey on tehnyt harvinaisen julkitulon asian kanssa.

Amerikkalainen näyttelijä Kevin Spaceyn kerrotaan kutsuneen nuoren näyttelijälupauksen, Anthony Rappin kotiinsa 80-luvulla. Spacey oli asettunut myöhemmin makaamaan Rappin päälle, BuzzFeed uutisoi. Kevin Spacey pahoittelee tapahtunutta Twitter-päivityksellään.

Spacey kertoo, että ei muista kyseistä välikohtausta 30 vuoden takaa, mutta mikäli se on totta, on hän äärimmäisen pahoillaan humalaisen ja epäsopivan käyttäytymisensä takia. Samassa yhteydessä mies kertoo elävänsä nykyisin avoimesti homoseksuaalina. Kevin Spacey on näytellyt useissa elokuvissa ja sarjoissa, kuten Seitsemän, American Beauty, L.A. Confidential ja House of Cards.

If at first you don’t succeed, try try try try try try try try try try again! #Emmys2017 #HOC

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on