Khloe Kardashian yllättyi siskonsa paljaasta takapuolesta: ”Sinulla ei ole selluliittia!”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uudessa Kardashianit-jaksossa 33-vuotias Khloe Kardashian esittelee siskolleen ja perhetutulle Jonathanille laitteen, jonka avulla hän hieroo takapuoltaan ja reisiään. Laitteella hieromisen on tarkoitus poistaa selluliittia, mikä saa Kourtneynkin kiinnostumaan laitteesta.

Videolla nähdään miten Kourtney riisuu housunsa olohuoneen sohvalla, minkä jälkeen Khloe levittää siskonsa takareisiin ja peppuun voidetta ja alkaa hieromaan siskoaan Jonathanin avustuksella. Khloe kuitenkin yllättyy siitä, että Kourtneylla ei ole lainkaan selluliittia.

Khloe huudahtaa ihmeissään 38-vuotiaalle Kourtneylle, että naisella ei edes ole mitään selluliittia, jota tarvitsisi yrittää hieroa pois. Jonathan on yhtä innoissaan Kourtneyn timmistä takapuolesta ja ihmettelee myös Khloen kanssa ääneen sitä miten naisella ei ole muhkuran muhkuraa jaloissaan.