Paita unohtui? Kim Kardashian paljasteli parkkipaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Massiivisen bisnesimperiumin ympärilleen perheineen vuosikymmenessä rakentanut Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiksista, joten myös hänen alusvalintansa ovat usein mielenkiintoisia. Niin tälläkin kerralla.

Eilen Kim Kardashian osallistui Los Angelesin Bel Airissa järjestettyyn Halloween-juhlaan, jonne hän asteli poikkeuksellisen upeassa asussa. Sitä ennen hänet kuitenkin kuvattiin parkkipaikalla ilman paitaa ja takkia, vain hopeanhohtoiset rintaliivit ylävartalonsa peittona. Esikuvana asuun oli ollut laulajatähti Aaliayah.

Kymmeniä miljoonia vuosikymmenessä tienannut Kim Kardashian on urallaan tuonut julkisuuden valokeilaan myös koko muun perheensä, ja yhteensä perheen tulot ovat tähtitieteelliset. Tasan 10 vuotta sitten Kimin huhuttiin olevan The Pussycat Dollsin uusi jäsen, mutta se ei tuolloin vielä toteutunut. Viime viikolla yhtye ilmoitti kuitenkin tekevänsä paluun.

Splash
Splash
Splash