Kissat juoksumatolla – purkavat ylimääräistä energiaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kotiin tulevat uudet vempaimet voivat joskus hämmentää lemmikkieläimiä, varsinkin jos ne ovat kovin suuria ja niissä on paljon liikkuvia osia. Eräs sellainen on juoksumatto, mutta useiden videoiden perusteella moni koira on kuitenkin oppinut juoksemaan sen päällä.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies ihastelee kahden kissansa tepastelua juoksumatolla. Sweetie ja Sam -nimiset kissat kävelevät sulassa sovussa vieretysten juoksumatolla, joka ei näytä pelottavan niitä lainkaan.

Moni kissan omistaja on voinut huomata, että varsinkin illalla ja keskellä yötä moni kissa alkaa purkamaan jäljelle jäänyttä energiaansa kiipeilemällä ja juoksemalla pimeää asuntoa ympäri. Juoksumatto voisi siis olla muillekin kissaperheille oiva kapistus, jonka avulla kissat pääsevät kunnolla liikkumaan sisätiloissa ennen nukkumaan menemistä.