Kourtney Kardashian suivaantui raskaushuhuista: ”Lause irrotettiin asiayhteydestä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen naisten ympärillä pyörii tällä hetkellä melkoinen mylläkkä, kun Kim Kardashianin, Kylie Jennerin, Khloe Kardashianin ja Kourtney Kardashianin on kerrottu odottavan perheenlisäystä. Muut naiset eivät ole vielä kommentoineet uutisia, mutta nyt Kourtney päätti siskoksistaan ensimmäisenä kommentoida hänen ympärillään vellovia raskaushuhuja.

Lehdet ovat varmistaneet lähipiiriltä saadun tiedon mukaan, että Kourtney Kardashian odottaisi lasta hänen uudelle 24-vuotiaalle poikaystävälleen Younes Bendjimalle, jonka kanssa nainen on seurustellut vasta vuoden ajan. Nyt hän on Daily Mail -sivuston mukaan viimein ottanut asiaan kantaa kieltämällä raskauden.

Kourtneyn mukaan raskaushuhu irrotettiin erään brittilehden toimesta täysin asiayhteydestään. Naiselta oli kysytty, että mikä on villein hänestä tehty uutinen, jonka hän on lukenut. Tähän Kourtney oli vastannut, että villein uutinen oli se kun hän oli saanut itse lukea lehdestä olevansa raskaana. Tämän haastattelun jälkeen lehti kirjoitti, että Kourtney on tällä hetkellä raskaana.

#PLTbyKourtney launching tomorrow @prettylittlething #ad

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

#PLTbyKourtney launching 10.26.17 @prettylittlething #ad

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

#PLTbyKourtney launching 10.26.17 @prettylittlething #ad

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on