Naiset testasivat peittävimpiä meikkivoiteita – näin toimivat oikeasti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa naisista toivoo meikkivoiteeltaan kuulautta ja luonollista lopputulosta, mutta osa voi kaivata ihon epätasaisuuden ja pienten virheiden vuoksi peittävämpää lopputulosta. Nyt neljä naista laittoivat testiin kolme hyvin peittävää meikkivoidetta.

Naiset testaavat Boldly-kanavan julkaisemalla videolla miten hyvin peittävimmät meikkivoiteet onnistuvat oikeasti peittämään aknen, värivirheet, ison kasvoissa olevan syntymämerkin ja jopa tatuoinnin. Kaikki testissä olevat meikkivoiteet olivat tuotelupauksensa suhteen peittäviä, mutta niiden laaduissa oli kuitenkin eroja.

Dermacol ja Dermablend -merkkiset voiteet peittivät parhaiten, mutta Kat Von D -meikkivoide tuntui naisten mielestä kuitenkin mukavimmalta iholla. Naisten testistä kävi ilmi myös se, että tatuointi ja värivirheet peittyvät helpommin kuin finnit, jotka punaisuuden lisäksi olivat myös koholla ihosta.