Pahoilaisvauva roikkui rekasta – ohikulkijat järkyttyivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halloweenin alkuperäinen tarkoitus on ollut pahojen henkien karkoittaminen uuden vuoden ja sadonkorjuun juhlan aikana. Suomessa vastaavaa juhlaa on kutsuttu kekriksi. Juhlan luonne kuitenkin muuttui kristinuskon levittäytyessä maailmaan ja sitä alettiin kutsua pyhäinpäiväksi.

Alkuperäinen halloweenin idea on kuitenkin tullut kaupallistumisen myötä takaisin, sillä kauhuaiheiset koristeet ja naamiot saavat ihmiset innostumaan juhlan vietosta. Yksi ohikulkijoita säikytelleistä on amerikkailainen rekkakuski.

Ammattikuljettaja oli keksinyt hauskan tavan toivottaa muille liikenteenkäyttäjille hauskaa halloweenia. Hän oli ripustanut rekkaansa roikkumaan valkoisen pahoilaislapsen. Kuljettaja oli nauranut rekan ohi ajaneen autoilijan reaktioille.