Poliisi etsii etsintäkuulutettua Jussi-Pekkaa: ”Yritetty tavoittaa jo pidemmän aikaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa poliisi julkaisee melko harvoin etsintäkuulutettujen nimiä ja kuvia verkossa, mutta nyt Itä-Suomen poliisi on ilmoittanut toivovansa yleisöltä vihjeitä kymmenistä nettipetoksista epäillystä. Hän on Jussi-Pekka Lius, johon viranomaiset eivät ole saaneet yrityksistä huolimatta yhteyttä.

– Liuksen epäillään syyllistyneen useisiin kymmeniin petos -rikoksiin internetissä. Häntä on yritetty tavoittaa jo pidemmän aikaa, mutta tuloksetta, poliisi kertoo.

Lius on asunut poliisin tietojen mukaan ainakin Kuopion Maaningalla ja Kiteellä. Kaikki havainnot miehestä ja tämän olinpaikasta voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415232 tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.