Sokkotreffit helvetistä – mies olikin vaarallinen papparainen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Treffisovelluksissa ja netissä on helppo tekaista itselleen valheellinen henkilöllisyys. Yhdysvaltojen Virginiassa on pidätetty 77-vuotias mies, joka oli esittänyt nuorta miestä treffisovelluksessa. Hän oli suuttunut 23-vuotiaalle deitille torjumisesta ja kuristanut naista.

Nainen oli kutsunut Plenty of Fish -treffisovelluksessa tapaamansa miehen kotiinsa. Hän huomasi jo ovella, että tapaamiseen saapunut Alan Richard Schmitt oli huomattavasti vanhempi kuin mitä oli esittänyt. Nainen sanoi Schmittille, että ei voisi harkita parisuhdetta iäkkään herran kanssa, mutta voisi olla hänen ystävänsä. He lähtivät paikalliseen ostoskeskukseen.

Schmitt oli ostanut treffisovelluksessa tapaamalleen naiselle vaatteita 400 dollarilla, jonka jälkeen hän oli saattanut naisen takaisin kotiin. Yllättäen mies vaati ostamiaan vaatteita takaisin. Lopulta hän kaatoi naisen maahan ja kuristi treffikumppaniaan. Nainen soitti kotiinsa poliisit ja Alan Richard Schmitt pidätettiin, WAVY-TV uutisoi.

Poliisi