Cindy Crawford rukoilee tytärtään: ”Älä vietä aikaa Kardashianien kanssa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Cindy Crawfordin 16-vuotias tytär Kaia Gerber on ollut muutaman vuoden ajan 21-vuotiaan Kendall Jennerin ystävä. Mallit ovat tavanneet toisensa muotinäytöksissä. Nyt Cindy Crawford on huolissaan lapsensa ystävistä.

Cindy Crawford on pyytänyt tytärtään välttelemään Kendall Jennerin ja siten koko Kardashianien klaanin seuraa. Syyksi malliemo sanoo Kardashianien läheisyydessä olevat huonot vaikutteet. Naisten seurassa on nähty kasa raikulipoikia aina Justin Bieberistä Scott Disickiin, eivätkä kyseiset herrat aiheuta muuta kuin sydänsuruja ja painajaisia, RadarOnline uutisoi.

Kaia Gerber juhli taannoin Kendall Jennerin kanssa Coachella-festivaaleilla. Useiden huippumerkkien kanssa urallaan yhteistyötä tehnyt Cindy Crawford toimii mallina työskentelevien lastensa valmentajana. Crawford on kertonut aiemmin, että kauneuden salaisuutena on terveellinen ruokavalio, liikunta, ihonhoito ja tupakoimattomuus.