Brasilialainen julkkistyrkky: ”Ryhmäseksiä Lewis Hamiltonin kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden henkilöt kiehtovat monia siinä määrin, että he ovat valmiita antautumaan vaikkapa kuumaan seksisessioon päästäkseen lähelle julkkiksia. Sitten toinen ryhmä väittää olleensa julkkisten kanssa intiimissä kanssakäymisessä, vaikka mitään ei todellisuudessa olekaan tapahtunut.

Nyt brasilialainen julkkistyrkky Ju Isen väittää harrastaneensa seksiä formulamestari Lewis Hamiltonin kanssa. Ja kaiken lisäksi ryhmäseksiä, jossa oli mukana myös Hamiltonin ystävä. Väitteensä tueksi Ju Isen on julkistanut Instagramin viestikeskustelunsa, jonka toisen osapuolen hän väittää olleen Hamilton.

Naisen mukaan ryhmäseksisessio tapahtui Brasilian GP-osakilpailun aikaan viime vuoden marraskuussa, jolloin Hamilton oli sinkku. Ju Isen on tullut kotimaassaan tunnetuksi paljailla rinnoillaan, ja nyt hän kertoo villistä seksisessiosta formulamestarin kanssa haastattelussa.

Splash
Splash