Kourtney ystävystyi Kimin assistentin kanssa – sisko ei hyväksy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realityohjelmassa seurataan perheen kaunottaria ja heidän elämäänsä. Sarjassa nähdään myös läheisiä ystäviä ja naisten assistentteja säännöllisesti. Kourtney on muodostanut läheisen suhteen Kimin assistentin kanssa, mikä ei miellytä Kimiä lainkaan.

Kim Kardashianilla on ollut Steph-niminen assistentti jo vuosien ajan. Nyt hänen isosiskonsa Kourtney on ystävystynyt Stephin kanssa, ja heistä on muodostunut vähitellen parhaat ystävykset. Kim ei kuitenkaan tunnu hyväksyvän ystävyyttä vaan hän pitää sitä hyvin epäammattimaisena.

Steph oli kertonut Kourtneylle, että hän ei halua olla koko loppuelämänsä ajan Kimin assistentti vaan päästä työurallaan eteenpäin. Kim loukkaantui siskon tuodessa tämän tiedon hänelle. Kimin mielestä heidän tulisi suhtautua ammattimaisemmin assistentteihin ja pitää heihin hieman etäisyyttä. Kim tuntee olonsa epämukavaksi kun hänen siskonsa on viettämässä aikaa Kimin assistentin kanssa.