Rita Ora huippunäyttävä alusvaatemalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora on ollut viime aikoina hyvin kiireinen. 26-vuotias tähti juonsi juuri uuden amerikkalaisen Huippumalli haussa -ohjelman, hän on näytellyt suosituissa Fifty Shades of Grey -elokuvissa ja julkaissut uutta musiikkia. Nyt Rita on ottanut ison askeleen malliuran suuntaan.

Rita Ora on nimittäin kiinnitetty italialaisen Tezenis-alusvaatemerkin malliksi, ja kuvien perusteella hän on kuin syntynyt tuohon tehtävään. Jos laulajan ura alkaa joskus hiipua, niin upealla brunetella lienee runsaasti kysyntää mallialalla.

Äskettäin The GQ Men of the Year Awards -gaalassa Lontoossa Rita Oran asuvalinta oli melko riskialtis. Naisen pakara oli nimittäin vilahtaa, kun nainen nousi autosta. Ora piti lisäksi jakustaan kiinni, että se ei paljastaisi hänen rintojaan. Tuoreet mallikuvat paljastavat kuitenkin merkittävästi enemmän paljasta pintaa.

Splash
Splash
Splash