Mies yritti salakuljettaa heroiinia – naamioi huumeet suklaakakuiksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kiellettyjä aineita yritetään toisinaan salakuljettaa maasta toiseen kekseliäillä keinoilla, kuten naamioimalla ne joksikin muuksi. Guatamalasta kotoisin oleva mies on jäänyt kiinni yritettyään tuoda heroiinia yhdysvaltoihin suklaakakkuina.

Viranomaiset pysäyttivät 21-vuotiaan Jacobo Orellana-Estradan Newarkin Libertyn kansainvälisellä lentokentällä. Miehen matkatavaroiden joukossa oli kuusi pienikokoista kerroskakkua. Kakut paljastuivat viranomaisten tutkimuksissa heroiinipusseiksi, jotka oli päällystetty suklaalla.

Mies pidätettiin, ja hän on sittemmin myöntänyt syyllisyytensä heroiinin hallussapitoon myyntiaikaiseissa. The New York Times -lehden mukaan miestä saattaa odottaa elinkautisvankeus huumausainerikoksen ansiosta.