Nainen luuli alastomana sammunutta pojakseen – totuus paljastui aamulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen 49-vuotias Juliet Jarvis heräsi eräänä aamuna puoli viiden aikaan ja löysi hämärästä vaatehuoneestaan alastoman miehen peiton alla nukkumassa. Nainen luuli henkilöä pojakseen ja pani hänelle tyynyn pään alle. Hän ihmetteli, kun mies kiitti erityisen ystävälliseen sävyyn.

Juliet Jarvis luuli vaatehuoneen lattialla makkurissa nukkuneen miehen olleen hänen 30-vuotias poikansa Stewart Kinsey. Naista hämäsi, että miehen kasvot oli maalattu halloween-maskiin pääkalloksi. Kun Julietin mies heräsi myöhemmin aamulla ja tuli talon alakertaan, alkoi totuus paljastua. Mies sanoi, että yläkerrassa oli alaston mies, joka ei kuitenkaan ollut heidän poikansa.

Kyseessä oli 6,5 kilometrin päässä asuva 29-vuotias Marc Campfield. Hän yritti valehdella Julietille, että tunsi heidän poikansa. Nainen lähetti Marcin kuvan pojalleen ja selvisi, että kyseessä oli täysin vetovieras mies. Kukaan ei tiedä, kuinka Marc oli eksynyt Julietin taloon, miksi hän oli riisunut itsensä alasti ja käynyt sen jälkeen vaatehuoneeseen nukkumaan.

Halloweenia juhlimassa ollut Marc on vannonut, ettei juo enää koskaan alkoholia. Hän on kuitenkin kiitollinen lämpimästä vastaanotosta uudessa perheessään. Juliet kutsuu nyt Marcia toiseksi pojakseen. Hänen oikea poikansa, Stewart Kinsey, on hieman loukkaantunut siitä, että äiti ei tunnistanut lastaan, The Sun uutisoi.

Here is my nice new son.Found upstairs, on my dressing room floor under a duvet cover 4.30am last night.When I gave…

Publié par Juliet Jarvis sur dimanche 29 octobre 2017

Publié par Marc Campfield sur samedi 28 octobre 2017

Gym session whilst hanging out my ass wasn't easy #ibiza #gymking #ibiza2016 #hardrockibiza #gym

Publié par Marc Campfield sur dimanche 31 juillet 2016