Nappulakenkä nivusiin – jalkapalloilijalle kymmenen tikkiä penikseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Argentiinalainen jalkapalloilija Mariano Bittolo kirosi äskettäin sitä päivää kun syntyi. Miehen jalkapallo-ottelu päättyi karmaisevalla tavalla, kun hänen joukkuetoverinsa nappulakenkä viilsi miehen peniksen auki.

Mariano Bittolo lyyhistyi potkun jälkeen kaksin kerroin jalkapallokentälle. Tässä tapauksessa nappulakengän osumaa ei tarvinnut filmata, sillä joukkuetoverin kenkä oli tehnyt suuren viillon Bittolon sukupuolielimeen. Mies onnistui hoipertelemaan kentän laidalle ja vilkaisi shortsien sisään.

Urheilu-uutisten mukaan miehen penikseen jouduttiin ompelemaan kymmenen tikkiä. Marca-sivuston mukaan Mariano Bittolo toipuu onnettomuudesta nopeasti, eikä hän joudu jättämään tulevia pelejä väliin. Hän on 27-vuotias Córdoba CF -joukkueen puolustaja.