Sinkkuelämää-tähti paljasti: ”Emme olleet oikeasti ystäviä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin seurapiirikaunottarista kertova Sinkkuelämää-sarja oli televisiossa oikea menestys. Sarjaa tehtiin kuuden tuotantokauden ja 94 jakson verran ja siitä on tullut monilla kanavilla useita uusintoja.

Moni ihannoi Sinkkuelämää-ohjelmassa esiintyvien naisten välistä ystävyyttä, mutta nyt on käynyt ilmi, että näyttelijät eivät todellisuudessa olleet ystäviä keskenään.

Sinkkuelämää-sarjassa ja elokuvissa Samanthaa näyttelevä Kim Cattrall on The Independent -sivuston mukaan paljastanut, että he eivät oikeasti ole olleet sarjan ulkopuolella ystäviä.

Moni Sinkkuelämää-fani on varmasti ajatellut, että naiset olisivat läheisiä ystäviä myös tosielämässä, mutta Cattrallin mukaan näyttelijöiden suhde keskenään oli diivamainen ja jopa myrkyllinen.

Sarah Jessica Parker vahvisti lehdistölle hetki sitten, että kolmas Sinkkuelämää-elokuva ei tule toteutumaan. Parkerin mukaan tuotanto oli kaatunut Samanthaa näyttelevän Kim Cattrallin vaatimuksiin. 61-vuotias Kim Cattrall kiisti väitteet täysin ja kertoi, että ei suostunut elokuvaan puhtaasti siitä syystä, että hänen päivänsä Samanthana olivat ohi.