Televisiojuontaja kokeili supertulista chiliä – huonosti kävi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tulisimmiksi lukiteltavat mausteet voivat jo pieninä annoksina laittaa kokemattomat chilinsyöjät haukkomaan henkeään. Tämä tulee hyvin selväksi yhdysvaltalaisen uutiskanavan tuoreella videolla.

KWGN-kanavan Daybreak-sarjan juontajat päättivät kokeilla Paqui Chipsin One Chil Challengea, eli yhden sipsin haastetta. Siinä heidän täytyi syödä maailman virallisesti tulisimmalla chilillä, Carolina Reaperilla maustettu maissilastu.

Tulisuus oli selkeästi liikaa kaikille juontajille, mutta Natalie Tysdal teki kohtalokkaan virheen. Hän yritti huuhtoa tulisuutta pois kahvilla, joka vain pahensi asiaa. Nainen oksensi luuhistui pöydän taakse muiden juontajien pyytäessä paikalle apua.

– Kaikki sujui siihen asti kunnes join kahvia huuhdellakseni sipsin alas. Oksensin, en voinut hengittää ja tuntui siltä kuin suustani, nenästäni ja korvistani olisi syöksynyt tulta, Tysdal kirjoitti myöhemmin Facebookissa.

– Tyhjensin pullollisen vettä, lasin maitoa, ruokalusikallisen hunajaa ja kolme minttukarkkia, mutta tunsin edelleen poltteen. Tuntia myöhemmin minua vilustutti ja päätäni särki, nainen jatkoi.

 

So, what really happened on TV this morning with the "one chip challenge?" I thought I was okay until I had a drink of…

Publié par Natalie Tysdal sur mercredi 25 octobre 2017