Vampyyrihoidot yleistyvät – kauneushoitoja omalla verellä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain New York Cityssa on kauneusklinikka, joka on ottanut uudenlaiset hoitomuodot käyttöön. Klinikalla on mahdollista saada poveen lisätäytettä oman veren avulla. Toimenpidettä kutsutaan vampyyrihoidoksi.

Kauneusklinikan johtaja George Liakeas tarjoaa asiakkailleen verihoitoja, joiden avulla pyritään parantamaan ihon alla olevien kudosten kimmoisuutta ja hyvinvointia. Vampyyrihoitoja on tehty esimerkiksi kasvoihin jo jokusen aikaa, mutta nyt toteutetaan rintojen suurennuksia potilaan omalla verellä. Ideana on ruiskuttaa veriplasmasta saatavia verihiutaleita täytettä vaativiin kehon kohtiin.

Vampyyrihoidon avulla ei ole mahdollista saada muhkeaa silikonirintoja muistuttavaa povea, vaan luonnollisempi lopputulos. Verihiutaleista napakkuutta rintoihinsa hakenut asiakas kertoo Barcroftin videolla, että toimenpide ei tuntunut niin kivuliaalta kuin hän aluksi ajatteli. Vampyyrihoidoista ennustetaan yhtä suosittuja kuin botoxista.