Adelelle tarjottiin miljoonan euron yksityiskeikkaa – hoiti mielummin puutarhaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Soultähti Adele tunnetaan artistina, joka ei erityisemmin nauti esiintymislavoilla kiertämisestä. Nyt laulaja on kieltäytynyt rahakkaasta yksityisesiintymisestä keskittyäkseen puutarhanhoitoon.

Adelelle tarjottiin 1,1 miljoonan euron palkkiota siitä, että hän olisi esiintynyt kahdella yksityiskeikalla nimeämättömien arabimiljardöörien juhlissa. Australialaislaulaja Guy Sebastianin mukaan Adelen agentti oli paljastanut hänelle tähden kieltäytyneen tarjouksesta.

– Hänen agenttinsa sanoi: ”Ei, hän ei tee sitä. Hänellä on kiireitä puutarhanhoidon parissa. Adele kitkee usein rikkaruohoja nykyään, Sebastian kertoi Daily Star -lehdelle.

Rahaa Adelelta ei toki pitäisikiään puuttua. Tähden arvioidaan tienanneen viime vuoden aikana liki 60 miljoonaa euroa pelkästään kiertuepalkkioiden ja levymyynnistä kerääntyneiden tulojen muodossa. Tähti onkin Iso-Britannian rikkain alle 30-vuotias julkisuuden henkilö.