Donald Trumpin pidätysvideo leviää verkossa – ennustus tulevasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on ollut historiallisen voimakkaiden kohujen keskiössä koko presidenttikautensa ajan, ja monien mielestä hän ei tule istumaan Valkoisessa talossa täyttä kautta. Viime päivien uutiset kampanjassa mukana olleiden Paul Manafortin ja Rick Gatesin pidätyksistä ovat kiristäneet silmukkaa presidentin ympärillä.

Nyt nimimerkki 1oneclone on julkaissut verkossa taidokkaasti tehdyn parodiavideon, jossa Trump joutuu Yhdysvaltojen liittovaltion poliisin FBI:n pidättämäksi. Video on niin tyylikäs ja ajankohtainen, että se leviää parhaillaan todella nopeasti useissa sosiaalisissa medioissa. Alkuperäinen video on katsottu jo lähes 900.000 kertaa, ja lisäksi videolla on Twitterissä jo satoja tuhansia katsojia.

Videosta on YouTubessa kirjoitettu tähän mennessä jo yli 1.500 kommenttia, joista monissa pidetään videon tapahtumia ennustuksena tulevasta. Parhaillaan Yhdysvalloissa odotetaan kuumeisesti saako presidentti syytteen Venäjään liittyvästä vaaliskandaalista. Venäjä-tutkimuksia vetävä Robert Mueller on vahvasti mukana monissa nettimeemeissä.